Mijn naam is Emy en ik coach, maak & inspireer.
In 2012 ben ik afgestudeerd als Docent Beeldende Kunst & Vormgeving. Tijdens mijn opleiding kwam ik met de verschillende beeldende vormen in aanraking en heb ik mijn didactische vaardigheden verder kunnen ontwikkelen.
Ook heb ik jarenlang met jonge kinderen gewerkt in de kinderopvang waar ik de creativiteit van 2-4 jarigen stimuleerde en jarenlange ervaring in het werken in de kinderopvangbij.

In 2015 ben ik voor het eerst gestart met Atelier EM. Wat begon met het maken van eigen werk is nu overgegaan in het geven van creatieve workshops & kunsteducatieve projecten.
Ik geef verschillende creatieve workshops maar allen zijn gericht op het stimuleren van de creatieve ontwikkeling van het kind waarbij het kind of de ouder/begeleider wordt uitgedaagd om buiten de kaders te denken en te experimenteren.
Workshops die ik onder andere geef, zijn kinderworkshops, Workshops voor 2-4 jarigen en Ouder & Kind workshops voor ouders van 2-6 jarigen. De Ouder & Kindworkshops zijn voor ouders/begeleiders die graag meer handvaten willen in hoe de creativiteit van hun kind te stimuleren.
Maar ook voor kunstprojecten voor het Basisonderwijs en Voortgezet Onderwijs kun je bij mij terecht. Via kunsteducatieve projecten probeer ik kinderen anders te laten kijken en eigen beelden te creƫren door ongewoon materiaal te gebruiken.
emymaduro